3 курс «Відділення харчових технологій»
Поточний рік
Культурологія
30 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
40 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
30 годин(и)
Фізичне виховання
30 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія, Аналітична хімія
66 годин(и)
Біохімія
30 годин(и)
Процеси та апарати харчових виробництв
60 годин(и)
Основи електротехніки
27 годин(и)
Технологія приготування їжі
72 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
98 годин(и)
Економіка підприємств різних типів
40 годин(и)
Облік і звітність
36 годин(и)
Навчальна практика
60 годин(и)
Технологічна практика
330 годин(и)