3 курс «Відділення харчових технологій»
Поточний рік
Історія України
30 годин(и)
Основи філософських знань, Соціологія
76 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
45 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
76 годин(и)
Фізичне виховання
78 годин(и)
Неорганічна хімія, Органічна хімія
120 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія, Аналітична хімія
64 годин(и)
Основи екології, Безпека життєдіяльності
66 годин(и)
Технічне креслення та комп’ютерне моделювання
48 годин(и)
Комп'ютерна техніка
75 годин(и)
Технологія приготування їжі
120 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
38 годин(и)
Санітарія та гігієна
30 годин(и)
Навчальна практика
182 годин(и)