4 курс «Відділення харчових технологій»
Поточний рік
Культурологія
30 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
30 годин(и)
Фізичне виховання
108 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія, Аналітична хімія ***
40 годин(и)
Біохімія
30 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
45 годин(и)
Процеси та апарати харчових виробництв
44 годин(и)
Комп'ютерна техніка
75 годин(и)
Основи електротехніки
27 годин(и)
Технологія приготування їжі
72 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
38 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
82 годин(и)
Облік і звітність
36 годин(и)
Менеджмент підприємств галузі
45 годин(и)
Етнічні кухні
32 годин(и)
Кулінарний дизайн
32 годин(и)
Ресторанний сервіс
32 годин(и)
Інноваційні технології
32 годин(и)
Навчальна практика
60 годин(и)
Технологічна практика
330 годин(и)