4 курс «Відділення харчових технологій»
Поточний рік
Українська мова
66 годин(и)
Українська література
54 годин(и)
Іноземна мова
38 годин(и)
Математика*: модуль №1 - алгебра
54 годин(и)
модуль №2 - геометрія
41 годин(и)
модуль №2 – Біологія, екологія
32 годин(и)
модуль №4 – Хімія
88 годин(и)
Фізична культура
76 годин(и)
Захист Вітчизни
105 годин(и)
Інформатика
91 годин(и)
модуль №2 - Соціологія
30 годин(и)
модуль № 3 - Практичний курс правознавства
68 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
116 годин(и)
Основи неорганічної та органічної хімії
120 годин(и)
Основи фізколоїдної та аналітичної хімії
90 годин(и)
модуль №2 - Основи технології приготування їжі
120 годин(и)
Основи філософських знань, Соціологія **
60 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) **
116 годин(и)
Основи правознавства **
68 годин(и)
Неорганічна хімія, Органічна хімія **
120 годин(и)
Технічне креслення та комп’ютерне моделювання **
48 годин(и)
Навчальна практика
182 годин(и)