3 курс «Відділення готельно-ресторанної справи»
Поточний рік
Вища математика
56 годин(и)
Безпека життєдіяльності
34 годин(и)
Економіка підприємства
70 годин(и)
Бухгалтерський облік
64 годин(и)
Організація обслуговування ***
140 годин(и)
Технологія приготування їжі
112 годин(и)
Основи менеджменту
56 годин(и)
Діловодство
32 годин(и)
Барна справа
56 годин(и)
Управління якістю продукції та послуг
42 годин(и)
Етика ділового спілкування
32 годин(и)
Трудове право
48 годин(и)
Основи рекламно-інформаційної роботи
32 годин(и)
РR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
32 годин(и)
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн
32 годин(и)
Ресторанний сервіс /Кейтеринг
32 годин(и)
Українська мова /за професійним спрямуванням/
32 годин(и)
Культурологія
34 годин(и)
Фізичне виховання
40 годин(и)
Виробнича практика
300 годин(и)
Державний комплексний іспит
10 годин(и)