3 Курс «Відділення готельно-ресторанної справи»
Поточний рік
Барна справа
56 годин(и)
Ресторанний сервіс /Кейтеринг
32 годин(и)
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн
32 годин(и)
РR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
32 годин(и)
Основи рекламно-інформаційної роботи
32 годин(и)
Трудове право
48 годин(и)
Етика ділового спілкування
32 годин(и)
Управління якістю продукції та послуг
42 годин(и)
Діловодство
32 годин(и)
Основи менеджменту
56 годин(и)
Технологія приготування їжі
112 годин(и)
Організація обслуговування ***
140 годин(и)
Бухгалтерський облік
64 годин(и)
Економіка підприємства
70 годин(и)
Безпека життєдіяльності
34 годин(и)
Вища математика
56 годин(и)
Українська мова /за професійним спрямуванням/
32 годин(и)
Культурологія
34 годин(и)
Фізичне виховання
40 годин(и)
Виробнича практика
300 годин(и)
Державний комплексний іспит
10 годин(и)