3 курс «Відділення готельно-ресторанної справи»
Поточний рік
Інформатика і КТ **
64 годин(и)
Основи охорони праці
32 годин(и)
Організація виробництва **
64 годин(и)
Устаткування **
56 годин(и)
Основи маркетингу**
32 годин(и)
Гігієна і санітарія **
42 годин(и)
Захист прав споживачів **
32 годин(и)
Етика і естетика **
32 годин(и)
Українська мова
66 годин(и)
Українська література
54 годин(и)
Іноземна мова
48 годин(и)
Математика*: модуль №1 - алгебра
54 годин(и)
модуль №2 - геометрія
56 годин(и)
модуль №2 – Біологія, екологія
32 годин(и)
Фізична культура
174 годин(и)
Захист України
105 годин(и)
Технології
32 годин(и)
Інформатика
91 годин(и)
Основи філософських знань **
30 годин(и)
Іноземна мова /за професійним спрямуванням/**
86 годин(и)
Економічна теорія **
32 годин(и)
Соціологія **
32 годин(и)
модуль №2 - Соціологія
30 годин(и)
модуль №3 - Економічна теорія
32 годин(и)
модуль №4 - Етика і естетика
32 годин(и)
модуль №5 – Захист прав споживачів
32 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
86 годин(и)
Інформатика та комп’ютерна техніка
64 годин(и)
Практичний курс правознавства
68 годин(и)
Основи охорони праці
32 годин(и)
модуль №2 - Організація виробництва
64 годин(и)
модуль №3 -Устаткування
56 годин(и)
модуль №4 – Основи маркетингу
32 годин(и)
Гігієна і санітарія
42 годин(и)
Навчальна практика
150 годин(и)