Мартинович О.А.

Балів рейтингу - 0 /

Годин підвищення кваліфікації - 30

ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Безпека продукції галузі/Етнічні кухні ХТ-22-3
Година спілкування ХТ-23-2
Державний комплексний іспит за фахом ХТ-22-1с
Етнічні кухні ХТ-21-1, ХТ-21-2, ХТ-21-3
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-21-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-22-1с
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-4
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-2
Організація: модуль №2 - Організація виробництва РС-22-2, РС-22-1
Організація: модуль №3-Технологія приготування їжі РС-22-2
Ресторанний сервіс ХТ-21-3
Технології ХТ-23-2
Технологічна практика ХТ-21-1
2022-2023 н.р.
Державна кваліфікаційна атестація або поетапна кваліфікаційна атестація КрК-21
Етнічні кухні ХТ-20-3, ХТ-20-1, ХТ-20-2
Кулінарний дизайн /Етнічні кухні ХТ-20-4
Малювання та ліплення за професійним спрямування КрК-21
модуль №2 - Організація виробництва РС-21-1
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-21-1
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства ГС-20-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-4
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-21-1, ХТ-21-2, ХТ-21-3
Технології приготування борошняних кондитерських виробів КрК-21
Технологічна практика ХТ-20-3
2021-2022 н.р.
Технології приготування їжі з основами товарознавства КрК-21
Технології приготування борошняних кондитерських виробів КрК-21
Технологічне оснащення (устаткування) підприємств харчування КрК-21
Тем для тестування - 3 Кількість питань - 73
ПредметЕлектронний підручник
1 модуль №2 - Організація виробництва 95%
2 Етнічні кухні /Кулінарний дизайн 93.18%
3 Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства 95%
4 Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства 95%
5 модуль №2 - Основи технології приготування їжі 99.89%
6 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 95.54%
7 Технологічна практика 95.68%
8 Етнічні кухні 95%
9 Ресторанний сервіс 91.25%
10 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 95.43%
11 Кулінарний дизайн /Етнічні кухні 95%
12 Технології приготування борошняних кондитерських виробів 75.8%
13 Малювання та ліплення за професійним спрямування 95%
14 Організація: модуль №2 - Організація виробництва 76.72%
15 Організація: модуль №3-Технологія приготування їжі 95%
16 Технології 91.76%
17 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 63.8%
18 Безпека продукції галузі/Етнічні кухні 95%