2 курс «Відділення готельно-ресторанної справи»
Поточний рік
Українська мова (за професійним спрямуванням)
32 годин(и)
Культурологія
32 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
20 годин(и)
Економічна теорія
32 годин(и)
Фізичне виховання
40 годин(и)
Економіка підприємства
70 годин(и)
Основи охорони праці
32 годин(и)
Захист прав споживачів
32 годин(и)
Етика і естетика
32 годин(и)
Етика ділового спілкування
32 годин(и)
Організація обслуговування
30 годин(и)
Основи менеджменту
56 годин(и)
Основи маркетингу
30 годин(и)
Діловодство
30 годин(и)
Барна справа
64 годин(и)
Управління якістю продукції та послуг
50 годин(и)
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн
32 годин(и)
Ресторанний сервіс /Кейтеринг
32 годин(и)
Навчальна практика
150 годин(и)
Виробнича практика
300 годин(и)
Державний комплексний іспит
10 годин(и)