3 курс «Відділення готельно-ресторанної справи»
Поточний рік
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
31 годин(и)
Історія України та культурологія
30 годин(и)
Фізичне виховання
40 годин(и)
Етика ділового спілкування
45 годин(и)
Основи вищої математики
45 годин(и)
Основи екології та безпека життєдіяльності
30 годин(и)
Економіка підприємства
60 годин(и)
Бухгалтерський облік
60 годин(и)
Організація обслуговування
145 годин(и)
Технологія приготування їжі
91 годин(и)
Основи менеджменту
60 годин(и)
Ділова українська мова
60 годин(и)
Барна справа
70 годин(и)
Управління якістю продукції та послуг
50 годин(и)
Етнічні кухні
45 годин(и)
Ресторанний сервіс
45 годин(и)
Виробнича практика
210 годин(и)