3 курс «Відділення харчових технологій»
Поточний рік
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
55 годин(и)
Організація виробництва в ЗРГ
40 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
30 годин(и)
Фізичне виховання
82 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія. Біохімія
48 годин(и)
Процеси та апарати харчових виробництв
60 годин(и)
Комп'ютерна техніка та основи електротехніки
60 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
49 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
55 годин(и)
Економіка підприємств різних типів
70 годин(и)
Облік і звітність
34 годин(и)
Ресторанний сервіс
49 годин(и)
Етнічні кухні
49 годин(и)
Навчальна практика
120 годин(и)
Технологічна практика
275 годин(и)