Єніна Л.І.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації -

Остання атестація 25-04-2023
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Година спілкування ХТ-20-2
Державний комплексний ХТ-20-2
Організація: модуль №3-Технологія приготування їжі РС-22-1
Переддипломна практика ХТ-20-2
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-20-2
Технологічна практика ХТ-21-3
Технологія приготування їжі ХТ-21-3
Технологія приготування їжі РС-21-1
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-1
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-1с
2022-2023 н.р.
Гігієна та санітарія виробництва* КрК-21
Державний комплексний іспит ХТ-20-4
Державний комплексний іспит ХТ-19-1
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-21-3
Переддипломна практика ХТ-21-1с
Ресторанний сервіс ХТ-20-1, ХТ-20-2
Технологічна практика ХТ-20-2
Технологія приготування їжі ХТ-20-2
Технологія приготування їжі РС-20-1
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-1с
2021-2022 н.р.
Гігієна та санітарія виробництва* КрК-21
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-20-2
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-20-1с
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-20-4
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-19-1, ХТ-19-2
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-20-1с
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-18-1
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-18-1
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ** ХТ-20-1с
Технології ХТ-21-3
Технологічна практика ХТ-20-4
Технологія приготування їжі РС-19-1
Технологія приготування їжі ХТ-20-2
Технологія приготування їжі ХТ-20-4
Технологія приготування їжі** ХТ-19-1