Лисенко Н.П.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації -

Остання атестація 25-04-2023
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Виробництво кондитерських, борошняних виробів/Технологія галузі ХТ-22-1с
Година спілкування ХТ-21-4
Державний комплексний іспит ХТ-21-4
Етнічні кухні ХТ-22-1с
Кулінарний дизайн /Етнічні кухні ХТ-21-4
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-21-4
Переддипломна практика ХТ-21-4
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-20-1
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-21-4
Технологічна практика ХТ-22-3
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-23-4
2022-2023 н.р.
Державний комплексний іспит ХТ-21-1с
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-21-2
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-20-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства** ХТ-22-1с
Основи господарського обліку, калькуляції і звітності КрК-21
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-19-2
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-21-4
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ** ХТ-21-1с
Ресторанний сервіс ХТ-20-3
Технологічна практика ХТ-21-4
Технологія приготування їжі ХТ-21-4
Технологія приготування їжі ХТ-20-1
2021-2022 н.р.
Етнічні кухні РС-19-1
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-20-2
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-20-1
Облік, калькуляція і звітність КрК-21
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-20-1
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-18-2
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-19-3
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-19-3
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-18-2
Технологічна практика ХТ-19-2
Технологічна практика ХТ-21-1с
Технологія приготування їжі ХТ-21-4
Технологія приготування їжі РС-21-2
Технологія приготування їжі ХТ-20-1
Технологія приготування їжі** ХТ-21-1с
Технологія приготування їжі** ХТ-19-2