2 курс «Відділення харчових технологій»
Поточний рік
Технологічна практика
382 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
85 годин(и)
Історія України та культурологія
49 годин(и)
Соціальна філософія
66 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
30 годин(и)
Фізичне виховання**
32 годин(и)
Загальна хімія
120 годин(и)
Основи фізколоїдної та аналітичної хімії
121 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія Біохімія
60 годин(и)
Основи екології та безпека життєдіяльності
60 годин(и)
Процеси та апарати харчових виробництв
60 годин(и)
Технічне креслення та комп’ютерне моделювання
49 годин(и)
Комп'ютерна техніка. Основи електротехніки
100 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів**
19 годин(и)