Оверчук Н.О.

Балів рейтингу - 0 /

Годин підвищення кваліфікації -

ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства ГС-21-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-3, ХТ-20-1, ХТ-21-1
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-20-2, ХТ-20-1, ХТ-20-3
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-22-3
Технологічна практика ХТ-21-3
Технологія приготування їжі ХТ-21-1
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-2
2022-2023 н.р.
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-20-3, ХТ-20-2, ХТ-20-1
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-21-1с
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-21-4
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-19-1, ХТ-19-2
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-21-1с
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-20-4