2 курс «Відділення готельно-ресторанної справи»
Поточний рік
Історія України
30 годин(и)
Основи філософських знань, Соціологія, Культурологія
106 годин(и)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
116 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
30 годин(и)
Фізичне виховання**
58 годин(и)
Неорганічна хімія, Органічна хімія
120 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія
64 годин(и)
Аналітична хімія
66 годин(и)
Біохімія
30 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
21 годин(и)
Основи екології, Безпека життєдіяльності
66 годин(и)
Процеси та апарати харчових виробництв
60 годин(и)
Технічне креслення та комп’ютерне моделювання
48 годин(и)
Комп'ютерна техніка
75 годин(и)
Основи електротехніки
27 годин(и)
Технологія приготування їжі**
96 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів**
19 годин(и)
Технологічна практика
330 годин(и)