Саква В.М.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації -

Остання атестація 25-04-2023
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
Званнявикладач-методист
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-22-1
Технологічна практика ХТ-21-1
Технологія приготування їжі РС-21-1
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-1, ХТ-22-2
2022-2023 н.р.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-20-1, ХТ-20-2, ХТ-20-3
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-19-1, ХТ-19-2
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-19-2
Технологічна практика ХТ-20-3
2021-2022 н.р.
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-20-4
Технологічна практика ХТ-19-2
Технологічна практика ХТ-20-4
Технологія приготування їжі РС-19-1
Технологія приготування їжі ХТ-20-4
Технологія приготування їжі** ХТ-19-1