4 Курс «Відділення харчових технологій»
Поточний рік
Культурологія
30 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
30 годин(и)
Фізичне виховання
108 годин(и)
Фізична і колоїдна хімія, Аналітична хімія ***
40 годин(и)
Біохімія
30 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
45 годин(и)
Процеси та апарати харчових виробництв
60 годин(и)
Комп'ютерна техніка
75 годин(и)
Основи електротехніки
27 годин(и)
Технологія приготування їжі**
72 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
38 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
98 годин(и)
Облік і звітність
36 годин(и)
Навчальна практика
60 годин(и)
Технологічна практика
330 годин(и)