Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема: Вступ. Об’єкт, предмет курсу. Системи і типи харчування народів зарубіжних країн

Дізнаємось

умови життя, режим і структуру харчування народів світу,
- особливості приготування страв та кулінарних виробів у народів Європи, Азії, Ближнього Сходу, Америки, в арабських країнах.
- гастрономічні звички, пристрасті, способи приготування їжі та прийоми подавання страв до столу;
- особливості використання сировини та харчових продуктів у країнах світу

Навчимось

- добирати асортимент страв для сніданків, комплексних обідів;
- складати меню для груп туристів різних національностей;
- використовувати нормативну документацію на виготовлення кулінарних страв;
- пошук в науковій, періодичній літературі та інших джерелах інформації;
виконувати розрахунки сировини, необхідної для приготування страв згідно меню для туристів різних національностей;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6