Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота № 3 Технологічний процес виготовлення пісочного та пряничного тіста. Асортимент виробів.

Дізнаємось

Норми вкладення продуктів, раціональну організацію робочих місць, дотримання правил санітарії, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу, виходу виробів.

Навчимось

Норми вкладення продуктів, раціональну організацію робочих місць, дотримання правил санітарії, техніки безпеки, правил експлуатації обладнання, проведення бракеражу, виходу виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
6
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60