Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Калькуляція цін реалізації на холодні закуски, треті страви.

Дізнаємось

порядок розрахунку продажних цін на продукти та сировину в підприємствах харчування; порядок калькуляції продажних цін на І, ІІ, ІІІ страви; документальне оформлення калькуляції.

Навчимось

порядок розрахунку продажних цін на продукти та сировину в підприємствах харчування; порядок калькуляції продажних цін на І, ІІ, ІІІ страви; документальне оформлення калькуляції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11