Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6. Особливості товарних і виробничих операцій у ресторанному господарстві та методика ціноутворення

Дізнаємось

Дізнаємось, як організовано облік виробництва та продажу продукції в ресторанному господарстві, як визначається ціноутворення, проводиться калькуляція цін на готову продукцію, а також як здійснюється документальне оформлення і облік руху товарів та сировини в ресторанах.

Навчимось

Навчимося організовувати облік виробництва та продажу продукції в ресторанному господарстві, визначати ціноутворення, проводити калькуляцію цін на готову продукцію та правильно оформляти документи і вести облік руху товарів і сировини.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11