Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання видів термічного стану м’яса птиці. Органолептична оцінка якості м’яса птиці, напівфабрикатів.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію м’яса птиці, напівфабрикатів. Вимоги до якості м’яса птиці та напівфабрикатів. Строки та умови зберігання м’яса птиці та напівфабрикатів.

Навчимось

розрізняти м’ясо по термічному стану, визначати категорію вгодованості. Визначати якість м’яса по органолептичним показникам та свіжість тушок битої птиці, визначати асортимент м’ясних напівфабрикатів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14