Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота. Технологічний процес приготування страв і гарнірів з круп, бобових та макаронних виробів.

Дізнаємось

технологічний процес приготування страв та гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів

Навчимось

 Навчитись розраховувати сировину для приготування заданої кількості порцій страви;
 Вдосконалити прийоми організації робочого місця;
 Навчитись проводити бракераж готових страв;
 Вдосконалити прийоми економного використання сировини, електроенергії;
 Дотримуватись вимог санітарії та гігієни правил безпеки життєдіяльності та охорони праці.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17