Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота. Технологічний процес приготування страв і гарнірів з круп, бобових та макаронних виробів.

Дізнаємось

технологічний процес приготування і відпуску страв і гарнірів з круп, бобових, макаронних виробів, вихід каш різної консистенції з І кг крупи

Навчимось

вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій, складати алгоритми страв і гарнірів з круп, бобових та макаронних виробів, здійснювати розрахунок кількості води, солі, крупи, необхідних для приготування каш різної консистенції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17