Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота. Технологічний процес приготування страв та гарнирів з круп бобових та макаронних виробів

Дізнаємось

технологічний процес приготування і відпуску страв і гарнірів з овочів та грибів

Навчимось

готувати страви та гарніри з овочів та грибів з дотримуванням технологічного процесу, порціонувати та подавати, визначати якість виготовлених страв, проводити бракераж

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17