Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 4. Технологічний процес механічної обробка свійської птиці, дичини, кроликів.

Дізнаємось

технологічний процес обробки свійської птиці, дичини, кроликів, виробництво напівфабрикатів

Навчимось

розрахунку кількості відході впри механічній обробці птиці, дичини, кроликів, виходу напівфабрикатів маси брутто і нетто в залежності від розміру і кулінарного використання

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17