Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 3. Технологічний процес механічної обробки м’яса.

Дізнаємось

технологічний процес обробки м'яса та м'ясної сировини

Навчимось

розрахунку кількості відході впри механічній обробці м'яса та м'ясної сировини, виходу напівфабрикатів маси брутто і нетто в залежності від розміру і кулінарного використання

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17