Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторна робота 4. Технологічний процес приготування перших страв.

Дізнаємось

асортимент , особливості приготування перших страв та їх значення у раціоні людини у закладах харчування.;

Навчимось

про виконанню трудових прийомів при приготуванні супів, по виконанню трудових прийомів нарізки продуктів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60