Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практична робота 1. Технологічний процес механічної обробки овочів, плодів, грибів.

Дізнаємось

характеристику технологічного процесу обробки овочів (картоплі, коренеплодів, капустяних і цибулевих овочів тощо), види нарізання овочів, обробку консервованих овочів

Навчимось

розраховувати кількість відходів, виходу напівфабрикату, маси брутто при обробці овочів, плодів, грибів в залежності від сезону і виду сировини, яка надходить на підприємства харчування

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17