Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція №3. Технологічний процес механічної обробки овочів, плодів, грибів.

Дізнаємось

характеристику технологічного процесу обробки овочів (картоплі, коренеплодів, капустяних і цибулевих овочів тощо), види нарізання овочів, обробку консервованих овочів

Навчимось

визначати якість овочевої, плодової та грибної сировини, здійснювати обробку сировини з дотримуванням умов технологічного процесу механічної обробки, виготовляти напівфабрикати, визначати оцінку якості напівфабрикатів, розв’язувати задачі на визначення кількості відходів при механічній обробці сировини (з використанням Збірника рецептур страв і кулінарних виробів), вирішувати задачі по імітації виробничих ситуацій

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17