Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція №10. Технологічний процес механічної обробки птиці, дичини, кролика.

Дізнаємось

технологічний процес механічної обробки свійської птиці, дичини, кроликів та виробництво напівфабрикатів

Навчимось

визначати якість сировини, здійснювати обробку сировини з дотримуванням умов технологічного процесу механічної та теплової обробки

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17