Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція №1. Загальні відомості про дисципліну. Поняття про механічну та теплову обробку сировини.

Дізнаємось

про особливості визначення якості продукції, яка надходить на підприємства ресторанного господарства, поняття механічної та теплової обробки сировини

Навчимось

визначати якість овочевої, плодової та грибної сировини, здійснювати обробку сировини з дотримуванням умов технологічного процесу механічної обробки

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17