Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розрахунок і підбір технологічного обладнання. Розрахунок площі цеху

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: технологічні розрахунки, організація виробництва в підприємствах ресторанного господарства, галузеві особливості підприємств ресторанного господарства.

Навчимось

визначати принципи розташування та розрахункові показники розвитку мережі підприємств ресторанного господарства, наявність кількості дрібних та середніх підприємств, задачі технологічних розрахунків

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11