Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лабораторний контроль якості продукції закладів ресторанного господарства

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: якість страв, проби, лабораторний аналіз, вхідна сировина.

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовляюємої продукції, від змін попиту споживачів на протязі дня, тижня, місяця, року, наявність кількості дрібних та середніх підприємств.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11