Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Органолептичний контроль якості продукції

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: якість продукції, технічні фактори, організаційні фактори, економічні фактори, суб’єктивні фактори, органолептичний контроль, зовнішній вигляд, запах, консистенція, бракераж, бракеражний журнал

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовляюємої продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11