Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи роздавалень. Організація роботи допоміжних приміщень

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: роздавальна, продуктивність праці, спеціалізовані, універсальні, відпуск комплексних обідів, лінійне розміщення обладнання, кухарі-роздавальники, термін реалізації готових страв, санітарні правила і норми, експедиція, мийна кухонного посуду, хліборізка.

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовляємоїпродукції, від змін попиту споживачів на протязі дня, тижня, місяця, року, наявність кількості кухарів роздатчиків

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11