Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи кондитерського цеху

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: спеціалізовані цехи, маркування столів, кондитерський цех, теплове обладнання, організація робочого місця.

Навчимось

визначати залежність організації роботи спеціалізованих виробничих цехів від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовляємої продукції

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11