Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи цехів по виготовленню напівфабрикатів та кулінарної продукції в заготівельних підприємствах

Дізнаємось

про організацію роботи заготівельних цехів закладів ресторанного господарства з повним виробничим циклом

Навчимось

розраховувати та підбирати обладнання відповідно виробничій програмі та нормам оснащення в заготовочних цехах підприємства працюючих на сировині.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11