Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Оперативне планування роботи виробництва

Дізнаємось

про оперативне планування роботи виробництва, складання виробничої програми м’ясного цеху

Навчимось

розраховувати вихід напівфабрикатів і відходів при розробці м’яса, складати виробничу програму м’ясного цеху заготівельного підприємства

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11