Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи гарячого цеху

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: овочеві напівфабрикати, механізація, сортування, термічне очищення, доочистка овочів, обладнання, стелажі, підтоварник, картопле очищувальна машина, овочемийна машина з центрифугою, стіл для відходів.

Навчимось

визначати основні етапи організації роботи гарячого цеху

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11