Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація роботи заготівельних цехів закладів харчування з повним виробничим циклом

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: овочеві напівфабрикати, механізація, сортування, термічне очищення, доочистка овочів, обладнання, стелажі, підтоварник, картоплеочищувальна машина, овочемийна машина з центрифугою, стіл для відходів.

Навчимось

визначати залежність організації роботи підприємств харчування від обслуговуючого контингенту, характеру та асортименту виготовленої продукції, від змін попиту споживачів на протязі дня, тижня, місяця, року, наявність кількості дрібних та середніх підприємств

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11