Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Організація постачання продовольчими товарами ЗРГ

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: задачі організації постачання ЗРГ в сучасних умовах, асортимент продуктів, комплектність, своєчасність, ритмічність, економічність, галузеві особливості підприємств ресторанного господарства

Навчимось

визначати необхідність ритмічної організації матеріально-технічного постачання підприємств ресторанного господарства та порядок визначення необхідної кількості обладнання, інвентарю, посуду, спецодягу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
3 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11