Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Лекція № 12 "Харчові кислоти та їх вплив на кислотність харчових продуктів. Визначення активності катіонів Гідрогену в харчових продуктах""

Дізнаємось

Основні поняття про:
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ХАРЧОВИХ КИСЛОТ
2. ХАРЧОВІ КИСЛОТИ ТА КИСЛОТНІСТЬ ПРОДУКТІВ
3. ВПЛИВ ХАРЧОВИХ КИСЛОТ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКТІВ
4. РЕГУЛЯТОРИ КИСЛОТНОСТІ ХАРЧОВИХ СИСТЕМ

Навчимось

Аналізувати та визначати хімічний склад харчових продуктів, складати схеми аналізу, визначати калорійність, харчову цінність

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12