Пислиця А.І.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації - 120

Остання атестація 21-04-2021
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
Підвищення кваліфікації
Професійний розвиток педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти (коледжів, технікумів) (120) 05-2022
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Година спілкування РС-22-1
Державний комплексний ХТ-20-1
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства М-22-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-22-3
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-21-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-22-3
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-20-3, ХТ-20-2
Організація: модуль №1 – Організація обслуговування РС-22-1
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-22-1, ХТ-22-2
Основні засади готельної справи: модуль № 2 -Будівлі і обладнання готелів ГС-22-1
Основні засади готельної справи: модуль № 4 - Естетичне оформлення готелів ГС-22-1
Переддипломна практика ХТ-20-1
Технологічна практика ХТ-21-1
2022-2023 н.р.
Державний комплексний іспит ХТ-19-2, ХТ-19-1
модуль № 2 -Будівлі і обладнання готелів ГС-21-1
модуль № 4 - Естетичне оформлення готелів ГС-21-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-20-3, ХТ-20-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-22-3
Організація обслуговування РС-21-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-20-3, ХТ-20-1, ХТ-20-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-19-1, ХТ-19-2
Переддипломна практика ХТ-19-1
Технологічна практика ХТ-20-1
2021-2022 н.р.
модуль № 2 -Будівлі і обладнання готелів ГС-20-1
модуль № 4 - Естетичне оформлення готелів ГС-20-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ** ХТ-19-1, ХТ-19-2
Організація модуль №1 – Організація обслуговування РС-20-1
Організація обслуговування РС-20-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-18-2, ХТ-19-2, ХТ-19-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства** ХТ-20-1с
Основні засади готельної справи: модуль № 1 - Організація та технологія обслуговування в готелях ГС-20-1
Переддипломна практика ХТ-20-1с
Технологічна практика ХТ-19-1
Тем для тестування - 34 Кількість питань - 513
ПредметЕлектронний підручник
1 модуль № 2 -Будівлі і обладнання готелів 95.65%
2 модуль № 4 - Естетичне оформлення готелів 95.33%
3 Організація виробництва в закладах ресторанного господарства 97.19%
4 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 95.54%
5 Технологічна практика 95.68%
6 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 84.22%
7 Переддипломна практика 95%
8 Основні засади готельної справи: модуль № 2 -Будівлі і обладнання готелів 95.33%
9 Основні засади готельної справи: модуль № 4 - Естетичне оформлення готелів 95.67%
10 Організація: модуль №1 – Організація обслуговування 96.39%
11 Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства 95.25%
12 Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства 95.13%
13 Організація виробництва в закладах ресторанного господарства 95.58%
14 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 95.75%