2 курс «Відділення готельно-ресторанної справи»
Поточний рік
Українська мова (за професійним спрямуванням)
32 годин(и)
Культурологія
34 годин(и)
Етика ділового спілкування
32 годин(и)
Трудове право
48 годин(и)
Вища математика
56 годин(и)
Безпека життєдіяльності
34 годин(и)
Економіка підприємства
70 годин(и)
Основи рекламно-інформаційної роботи
30 годин(и)
Бухгалтерський облік
64 годин(и)
Технологія приготування їжі
112 годин(и)
Основи менеджменту
56 годин(и)
Діловодство
32 годин(и)
Барна справа
56 годин(и)
Управління якістю продукції та послуг
42 годин(и)
Етнічні кухні / Кулінарний дизайн
32 годин(и)
Ресторанний сервіс / Кейтеринг
32 годин(и)
Виробнича практика
300 годин(и)