2 курс «Відділення харчових технологій»
Поточний рік
Культурологія
30 годин(и)
Українська мова (за професійним спрямуванням)
30 годин(и)
Біохімія
30 годин(и)
Мікробіологія та фізіологія
45 годин(и)
Процеси та апарати харчових виробництв
44 годин(и)
Комп'ютерна техніка
75 годин(и)
Основи електротехніки
27 годин(и)
Товарознавство харчових продуктів
38 годин(и)
Устаткування закладів ресторанного господарства
82 годин(и)
Менеджмент підприємств галузі
45 годин(и)
Облік і звітність
36 годин(и)
Ресторанний сервіс
32 годин(и)
Етнічні кухні
49 годин(и)
Організація барної справи / Кулінарний дизайн
32 годин(и)
Технологічна практика
330 годин(и)