2 Курс «Відділення професійної підготовки»
Поточний рік
Фізична культура
60 годин(и)
Основи галузевої економіки і підприємництва
17 годин(и)
Основи правознавства
17 годин(и)
Основи інформаційних технологій
17 годин(и)
Правила дорожнього руху
4 годин(и)
Устаткування підприємств харчування
70 годин(и)
Гігієна та санітарія виробництва*
27 годин(и)
Організація виробництва та обслуговування
27 годин(и)
Облік, калькуляція і звітність
20 годин(и)
Охорона праці
30 годин(и)
Організація виробництва та обслуговування
20 годин(и)
Основи товарознавства харчових продуктів
8 годин(и)
Виробниче навчання: кухар 3 розряд
522 годин(и)
Виробниче навчання: кондитер 3 розряд
318 годин(и)
Виробнича практика: кухар 3 розряд
270 годин(и)