3 Курс «Відділення готельно-ресторанної справи»
Поточний рік
Українська мова /за професійним спрямуванням/
32 годин(и)
Культурологія
34 годин(и)
Фізичне виховання ***
114 годин(и)
Етика ділового спілкування
32 годин(и)
Трудове право
48 годин(и)
Вища математика
56 годин(и)
Безпека життєдіяльності
34 годин(и)
Економіка підприємства
70 годин(и)
Основи рекламно-інформаційної роботи
32 годин(и)
РR-технології в готельно-ресторанному бізнесі
32 годин(и)
Бухгалтерський облік
64 годин(и)
Організація обслуговування ***
140 годин(и)
Технологія приготування їжі
112 годин(и)
Основи менеджменту
56 годин(и)
Діловодство
32 годин(и)
Барна справа
56 годин(и)
Управління якістю продукції та послуг
42 годин(и)
Ресторанний сервіс
32 годин(и)
Етнічні кухні
32 годин(и)
Виробнича практика
300 годин(и)