Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

3. Контроль гранично допустимих рівнів вмісту харчових добавок у продуктах харчування та продовольчій сировині

Дізнаємось

повинні знати:
• критерії безпеки товарів народного споживання та їх гігієнічне нормування; шляхи надходження нітратів і дію їх на організм людини; види випромінювання, поняття про радіонукліди, шляхи потрапляння їх у продукти харчування і організм людини; класифікацію пестицидів, максимально допустимі рівні вмісту пестицидів у продуктах харчування та дію на організм людини; гранично допустимі концентрації важких металів в харчових продуктах; джерела надходження антибіотиків; гормональні препарати; гігієнічні принципи використання харчових добавок; завдання сучасності щодо вдосконалення природокористування; закони України, які регламентують контроль і нагляд за якістю та безпекою харчових продуктів та продовольчої сировини

Навчимось

В результаті виконання всіх завдань практичної роботи студенти повинні вміти:
 користуватися нормативними документами, які регламентують контроль і нагляд за якістю та безпекою харчових продуктів та продовольчої сировини;
 використовувати методи контролю щодо вмісту харчових добавок в продуктах;
 визначати за маркуванням наявність шкідливих харчових добавок у продуктах

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
4 практичні заняття
1
2
3