Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Оперативне планування на підприємствах з повним циклом виробництва.

Дізнаємось

Студент повинен знати: організацію та послідовність оперативного планування роботи виробництва, нормативно-технологічну документацію на виробництві, порядок планування та розробку виробничої програми, складання плану-меню, розрахунку необхідної кількості сировини та розподілу її по цехам; розробку та затвердження рецептур нових та фірмових страв.

Навчимось

складати меню та плани-меню загальнодоступних підприємств ресторанного господарства, спеціалізованих ЗРГ

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60